Ο Μάκης Σεβίλογλου τραγουδά μαζί με τον Γιάννη Κούτρα για την χαμένη μας αθωότητα.

Makis_koutras

“Λάθος Σύμπαν” ονομάζεται το νέο τραγούδι σε στίχους Άρη Αποστολόπουλου και μουσική Μάκη Σεβίλογλου
Δύο φίλοι μουσικοί, ο Μάκης Σεβίλογλου και ο Γιάννης Κούτρας, βρίσκονται για πρώτη φορά σε ένα τραγούδι, γεμάτο ευαισθησία και λυρισμό.

Το «Λάθος σύμπαν» έγραψε ο Μάκης Σεβίλογλου σε στίχους του Άρη Αποστολόπουλου. Για τον Σεβίλογλου ήταν εξ αρχής μια ευκαιρία να το τραγουδήσει με τον καλό του φίλο, με τον οποίο πριν λίγους μήνες έκαναν live εμφανίσεις.

Τραγούδι χαμηλών τόνων, λιτής ακουστικής ενορχήστρωσης και μεγάλης συγκίνησης, το «Λάθος σύμπαν» ενώνει ιδανικά τις δύο φωνές.

Τον Μάκη Σεβίλογλου μας σύστησε η Χαρούλα Αλεξίου, όταν τραγούδησε το τραγούδι του “Θα μεγαλώνουμε μαζί” ενώ ακολούθησε εκτενής συνεργασία στο άλμπουμ της Αλεξίου “Βύσσινο και νεράντζι”, όπου έγραψε τα μισά τραγούδια.

Τραγούδια του εκτός από τη Χαρούλα Αλεξίου, τραγουδήθηκαν από τους Δημήτρη Μητροπάνο, Μανώλη Λιδάκη, Βασίλη Καρρά, Πίτσα Παπαδοπούλου, Σοφία Παπάζογλου, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Βιολέτα Ίκαρη, Μαρία Παπανικολάου.

Θυμάμαι ακόμα ένα (ρεμπέτικο!) live του στον Σταυρό του Νότου plus, όπου είχαμε παρευρεθεί με τον Λεωνίδα Κακούρη και την ομάδα μουσικών από την παράσταση που έπαιζαν τότε στον Σταυρό club το «Φαλιμέντο του Κόσμου» για τον Νικόλα Άσιμο. Βρεθήκαμε, στην συνέχεια, στο μαγαζί της Γωγώς (το κλασικό στέκι για μετά τον Σταυρό) και ανταλλάξαμε μερικές κουβέντες πάνω στην μπάρα.

Πέρασαν χρόνια και δεν συναντηθήκαμε ποτέ ξανά, ούτε έτυχε να τον ακούσω σε κάποιο live του, μέχρι που άκουσα σήμερα το πρωί αυτό το εκπληκτικό τραγούδι. Με πέταξε σε μέρες και καιρούς εκτός καραντίνας και πανδημίας-έχει κάτι νοσταλγικό, αλλά χωρίς φύρα στον τσαμπουκά του…

Καλοτάξιδο ας είναι.

πηγή: https://www.in.gr/2021/01/27/entertainment/music/o-makis-seviloglou-tragouda-mazi-ton-gianni-koutra-gia-tin-xameni-mas-athootita/?fbclid=IwAR2q9C9cnsaNGiC1ZxyrLBAT8qtv4spcdTvngNp9fnuIGAziC7O4V5t0mM4Μάκης Σεβίλογλου /Γιάννης Κούτρας

Scroll to Top
  • Eγώ δεν ξέρω να μιλώ
  • Makis Seviloglou Giorgos Kordellas
  • https://seviloglou.gr/wp-content/uploads/2022/04/Makis-Seviloglou_Giorgos-Kordellas_Eγώ-δεν-ξέρω-να-μιλώ_album-40-chronia-peiratis-128kbit_AAC-1.mp3
  • https://seviloglou.gr/wp-content/uploads/2022/04/Makis-Seviloglou_Giorgos-Kordellas_Eγώ-δεν-ξέρω-να-μιλώ_album-40-chronia-peiratis-96kbit_Opus.ogg